kaikki kategoriat
Tietoa Meistä

Tietoa Meistä

Etusivu> Tietoa Meistä

Yrityksen profiili

määrittelemätön

Gongyi Jinhongda Pipeline Co., Ltd., joka sijaitsee putkistojen kotikaupungissa Kiinassa, on ammattimainen valmistaja, joka on erikoistunut vesihuolto-, viemäri- ja putkistotarvikkeiden tuotantoon. Sillä on monen vuoden tuotantohistoria, vahva vahvuus, tiukka laatu ja hyvin koulutettu henkilökunta. Päätuotteita ovat: kumiliitokset, aallotetut kompensaattorit, metalliletkut, paisuntalaitteet, venttiilit, irrotettavat liitokset, putkipaikat, suodattimet ja muut putkituotteet. Vakio- ja pituusmääritykset voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan

Monien tuotantovuosien aikana yrityksemme on hallinnut edistyneen tuotantoprosessin ja täydelliset tunnistusvälineet sekä käyttänyt edistyneimpiä tuotantolaitteita tehdäkseen tuotteista entistä standardoituneempia ja korkealaatuisempia. Tuotteita käytetään laajalti suurten ja keskisuurten yritysten vesihuollon ja viemäröinnin rakentamisessa, kuten vesihuollon, viemäröinnin, sähkön, metallurgian, kaupunkirakentamisessa, öljy-, kemian- ja ympäristönsuojelussa. Tuotteita myydään hyvin 31 maakunnassa, kaupungissa ja autonomisella alueella eri puolilla maata. Se on läpäissyt ISO-laatujärjestelmän sertifioinnin ja CE-sertifioinnin. Tuotteita viedään Yhdysvaltoihin, Ranskaan, Espanjaan, Venäjälle, Japaniin, Etelä-Koreaan, Pakistaniin, Vietnamiin ja muihin maihin, ja suurin osa käyttäjistä suosii niitä.

Yritys perustuu rehellisyyteen ja kaikki käyttäjiä varten. Sinun vaatimuksesi ovat tavoitteemme, ja sinun tyytyväisyytesi on toiveemme. Jatkamme yhteistyötä kanssasi vuosisadan loiston luomiseksi.

Tehdas

Kuumat kategoriat