kaikki kategoriat
Porttiventtiili

Kaksoislaippaiset, joustavat istukat vesiluukkuventtiilit vesihuoltojärjestelmiin


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Jinhongda
TyöpainePN10 PN16 PN25
Certification:ISO CE
Tyyppi:Luistiventtiilit, palovesihuolto
RunkomateriaaliHiiliteräs
Median lämpötila:Normaali lämpötila
Minimitilausmäärä:1set
Pakkaus tiedot:1 puukotelo 2 lava 3 tarpeidesi mukaan
Toimitusaika:Neuvoteltava
Maksuehdot:siirto ja L/C maksu
Supply Ability:30000 asetettu / asetetaan kuukaudessa
TUTKIMUS
Kuvaus

Luistiventtiili on portti, jossa on avaus- ja sulkuelementti. Portin liikesuunta on kohtisuorassa nesteen suuntaan. Luistiventtiili voidaan avata ja sulkea vain kokonaan, eikä sitä voi säätää tai kuristaa. Luistiventtiili on tiivistetty venttiilin istukan ja ovilevyn välisen kosketuksen kautta. Yleensä tiivistepinta hitsataan metallimateriaaleilla kulutuskestävyyden lisäämiseksi, kuten 1Cr13, STL6, ruostumaton teräs jne. On olemassa jäykkä portti ja elastinen portti. Eri portin mukaan luistiventtiili jaetaan jäykkään luistiventtiiliin ja elastiseen luistiventtiiliin.

微 信 截图 _20230211173500

tekniset tiedot

微 信 截图 _20230211173032
微 信 截图 _20230211173156

eräarvo
Takuu1 vuotta
TyyppiPorttiventtiili
Räätälöity tukiOEM, ODM, OBM
LähtöpaikkakuntaZHE
Tuotenimichaoquan venttiili
Mallin numeroZ41H/Y-16C
HakemusVoimalaitos
Väliaineen lämpötilaKorkea lämpötila, keskilämpötila, normaali lämpötila
tehomanuaalinen
Mediahöyry
Portin kokoDN15-DN500
Tuote mallitkiila
Sovellettava tietovälinevesi, kaasu, öljy, kaasu ja happo- ja emäksinen syövyttävä väliaine
Sovellettava lämpötila-196 ~ 540 ℃
kuljettajamanuaalinen, pneumaattinen, sähköinen jne
Nimellinen paine20.0 ~ 32.0MPa
NimelliskokoDN50 ~ 300mm
Sovellukset

1. Luistiventtiilejä käytetään yleensä auki-kiinni -tilanteissa, ei kuristussovelluksissa.

2. Luistiventtiili asennetaan yleensä vaakasuoraan putkeen siten, että venttiilin varsi on pystysuorassa ylöspäin. Se voidaan asentaa myös pystyputkiin tai vaakaputkiin, joissa venttiilin kara ei ole pystysuorassa ylöspäin, mutta erikoisrakenteita voidaan tarvita venttiilin halkaisijan koon, käyttöympäristön ja materiaaliolosuhteiden mukaan. Jos ostettu venttiili asennetaan erityisellä tavalla, tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa venttiilin suunta.

3. Sovellusympäristössä, jossa lämpötila ylittää 260 ℃, on suositeltavaa käyttää joustavaa tai halkaistua kiilapuikkoa estämään kiilamäntä juuttumasta lämpölaajenemisen vuoksi. Tämä voi tapahtua, kun venttiili suljetaan kylmänä ja avataan sitten kuumana.

4. Käytettäessä suurinopeuksisissa nesteissä (turbulenssi) tai lämpökiertosovelluksissa löystymisen välttämiseksi kierteitetty istukkarengas on lukittava ja hitsattava venttiilin runkoon. Ilmoita ohjeet tilauksen yhteydessä.

5. Sulkemisen jälkeen venttiilin varren tulee pyöriä hieman (1/8 - 1/4 kierrosta) venttiilin varren kuormituksen vapauttamiseksi. Tämä sallii venttiilin varren laajenemisen hieman jumiutumatta tai vaurioittamatta venttiiliä, eikä se vaikuta sulkeutumisvaikutukseen.

6. Jos venttiilin istukan renkaan kiinnityskorvake poistetaan, erittäin integroitua sulkuventtiiliä voidaan käyttää kuuman veden ulostulossa tai putkistossa pehmeää rautaa käyttäen. Ilmoita tilauksen yhteydessä.

7. Pumppuasemalla voidaan käyttää venttiileitä, joita ei rajoita paikka, joissa on paljon sekalaisia ​​vedessä ja joilla on helppo estää tärkeät paikat. Manuaalisia ja sähköisiä sulkuventtiilejä voidaan käyttää; Päinvastoin, läppäventtiiliä voidaan käyttää, erityisesti pumppuhuoneen jälleenrakennusprojektissa, jotta voidaan tehokkaasti käyttää alkuperäisen pumppuhuoneen tilaa ja saavuttaa tavoite lisätä vesihuollon (tyhjennys) määrää olettaen, että alue alkuperäisestä pumppuhuoneesta säilyy ennallaan.

Kilpailuetu

Rakennusominaisuudet

1. GB-standardin mukainen, kohtuullinen rakenne, luotettava tiivistys, hyvä suorituskyky ja kaunis ulkonäkö.

2. Täydellinen valikoima, pakkaus- ja tiivistemateriaalit sopivat yhteen, voidaan asiakkaan pyynnöstä soveltaa kaikenlaisiin paine-, lämpötila- ja keskiolosuhteisiin, korkeapaineventtiili valitsee korkealaatuisen seosteräksen valmistuksen, tiivistyspinta käyttämällä osastoa liian pystysuoraa (stelliittiä) kobolttia -pohjainen kova seos, turvallinen ja luotettava, vakaa suorituskyky ja pitkä käyttöikä.

3. Venttiilin kannen rakenne on kohtuullinen, seinämän paksuutta valvotaan tiukasti ja testi on kansallisen standardin GB12234 ja amerikkalaisen ANSI B16.34 mukainen, lujuus on korkea, jäykkyys hyvä, virtausvastus on pieni.

4. Käyttämällä kiilatyyppistä elastista porttirakennetta, se on valmistettu kokonaisesta valusta, hieno muotoilu ja hyvä tiivistyskyky.

5. Varsi on valmistettu lämmönkestävästä seosteräksestä, jolla on hyvät mekaaniset ominaisuudet sekä korroosion- ja kulutuskestävyys.

6. Luistiventtiilit on suljettava kokonaan uudelleen, ja ne voidaan korjata tai muuttaa pysäyttämättömissä käyttöolosuhteissa.

7. Varren mutteri ottaa käyttöön sisäisen toimintarakenteen, kuulalaakeri on asennettu kiinnikkeen liitososaan, vääntömomentti on pieni ja nosto on helppoa.

8. Käyttäjien tai tekniikan vaatimusten mukaan liitäntämuoto tulee valita järkevästi, ja eri toimintatilat voivat täyttää erilaiset käyttövaatimukset.

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat