kaikki kategoriat
Yhden pallon kuminen laajennussauma

Yhden pallon kuminen laajennussauma

Etusivu> Tuotteemme > Kumilaakeri > Yhden pallon kuminen laajennussauma

Tukee oem odm manuaalista kierrettyä laippakumiliitoksen valmistajaa ANSI DIN BS:ää


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Jinhongda
Mallinumero:DN25-DN3000
Certification:ISO & CE
Minimitilausmäärä:1
Pakkaus tiedot:Sisäpakkaus on pahvikotelo ja ulkopakkaus puukotelo
Toimitusaika:Riippuu tietystä määrästä
Maksuehdot:siirrot ja remburssit
Supply Ability:5000 XNUMX yksikköä kuukaudessa
TUTKIMUS
Kuvaus

1, kumiliitos, laippakuminivel, kumiliitos, yksipalloinen kuminivel

2,Käytetään iskunvaimennuksen putkien liitoksissa

3, koko: DN25-DN3000

Kumimateriaali: NR/NBR/EPDM

laipan materiaali: hiiliteräs / valuteräs / ss304

Laippastandardi: ANSI/JIS10K/150LB/DIN

Käämitystyyppinen kumi joustava liitos tehdään käsin. Vesiliina on kierretty painetäytteisellä vulkanoidulla kumilla, eikä muotinkuoren vulkanoitua kumia käytetä. Valmiin tuotteen spesifikaatiot voidaan tehdä asiakkaan ehtojen mukaan. Käämittävällä joustavalla kumin joustavalla liitoksella on sama vaikutus kuin puristustaustaisella kumin joustavalla liitoksella. Sitä käytetään myös nesteiden, höyryjen, kiinteiden ja muiden raaka-aineiden kuljettamiseen. Se voi kompensoida poikkeamaa ja vähentää tärinää ja melua. Se on uusi vulkanoitu kumivaimennustuote. Käämittävän joustavan kumiliitoksen keskeinen syy on, että se ei ole vakio, ja muotin vaipan valmistaminen tai vaihtaminen on erittäin kallista. Valmistusolosuhteiden mukaan rullauskoneen ja laitteiston jakokappaleen järjestely, suutintyyppi ja kelausisku on määriteltävä. Ennen ruostumattoman teräslangan kelaamista kumipehmeää liittämistä varten, asenna ruostumaton teräslanka lankarenkaan ja tukivoiman läpi ryhmän ulostulosuunnan mukaisesti ja kiinnitä se sitten tiukasti maksukoneen lyijyputkeen teipillä. käämityssuuntaan, käynnistä käämityspakkauskone, jotta lyijyputki liikkuu hitaasti, ja säädä vetohihnan nopeutta nopeudensäätömoottorin mukaan, jotta kelausmatkajärjestely täyttää ehdot. Spiraalikierretty kumiliitoksella on erittäin hyvät korroosionkestävyysominaisuudet ja sitä voidaan käyttää erittäin hyvin savukaasujen rikinpoistoputkistossa.

微 信 截图 _20221109151854

tekniset tiedot

微 信 截图 _20221109152041

Huomautuksia:

1, erikoistilauksesta, tuotteet voidaan valmistaa asiakkaan vaatimusten mukaan, laippastandardi perustuu GB/T9119-2000:een (valinnainen ANSI, DIN, BSEN, NF, EN, JIS, SO jne). pallot voidaan valmistaa NR: lle ,EPDM,CR,ZZR,NBR,FKM.

2,Tuote on saatavana yläpuoliseen vesihuoltoon. Putki on varustettava kiinteällä supperilla tai kiinteällä kannakkeella, jos ei, tuote on asennettava veteenestolaitteella.

Sovellukset

Käämityksen kumiliitoksen käyttöolosuhteet

1. Spiraalikierretty kumiliitos on putkimainen kumituote, joka koostuu sisäpinnan kumista, kangasverhokerroksesta ja teräslankarenkaasta, joka valmistetaan manuaalisesti ja muodostetaan korkeapaineisella vulkanoidulla kumilla ja yhdistetään sitten metallimateriaalin laippalevyyn tai rinnakkaisliittimeen Siepparilaippa. Pallolla on erilaisia ​​eritelmiä ja muotoja, joita voidaan räätälöidä vaatimusten mukaan, ja sitä käytetään laajalti erilaisissa putkijärjestelmäohjelmistoissa. Esimerkiksi joustava kuminen joustava liitospallo ottaa käyttöön yleisen vulkanoidun kumimenetelmän, ja laippalevy ja vulkanoitu kumiosa ovat tiiviisti sulaneet, joten joustavan kumisen joustavan liitoksen rajakytkimen tukitangon säätäminen voi hyvin säätää joustavan kumiliitoksen pituutta. kumiliitos, joka soveltuu käytettäväksi erilaisissa luonnonympäristöissä.

2. Todellinen paineenkestävyyden vaikutus on korkea, koska muotin ydin ei vaikuta käämittävään joustavaan kumiliitokseen, ja runkokerros on 2-4 ryhmää enemmän kuin muovatut tavarat, joten paineenkestokyky on korkea. Alipaineisissa työoloissa alipainetta kestävä ruostumaton teräslanka voidaan lisätä tuotantoprosessiin tai seinästä voidaan tehdä suora sylinterityyppinen käyttöolosuhteiden mukainen.

3. Se on eräänlainen vulkanoitu kuminen iskuja vaimentava tuote, jota käytetään nesteiden, höyryjen, kiinteiden ja muiden raaka-aineiden kuljettamiseen, poikkeaman kompensoimiseen ja tärinän ja melun vähentämiseen. Aluksi pitkän ja lyhyen puristusmuotin kumin joustavien liitosten välinen etäisyys on erittäin suuri. Jos se on liian lyhyt tai liian pitkä, tulee käyttää joustavia kumiliitoksia;

4. Toinen on se, että kaliiperiliittimen asiakkaat vaativat joskus sisäreiän tiivistystyyppiä. Koska soljen uran kumista joustavaa liitosta ei voi käämittää, kierretty kuminen joustava liitos tulee tehdä tällä hetkellä. Jälkimmäinen tilanne on, että laippalevyn rei'itys on liian erilainen kuin spesifikaatio, varsinkin kun reiän hallintaetäisyys on liian suuri, se on tehtävä käsin, koska yleinen kuminen joustava liitosmuotti ei täytä valmistusolosuhteita.

Kilpailuetu

Yrityksemme käyttää kumiliitosten valmistuksessa edistyneimpiä automaatiolaitteita, ja sillä on monen vuoden tuotantokokemus. Valvo tiukasti raaka-aineita ja tuotantoprosessia tuotantoprosessissa tuotteiden laadun varmistamiseksi. Tuotteita viedään Espanjaan, Venäjälle, Pakistaniin, Egyptiin, Vietnamiin, Malesiaan, Thaimaahan ja muihin maihin.

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat