kaikki kategoriat
Unionin kumin laajennusliitos

Unionin kumin laajennusliitos

Etusivu> Tuotteemme > Kumilaakeri > Unionin kumin laajennusliitos

Hot sale kaksoispallo ruostumaton teräs 304 kierreliitos kumiliitos joustava EPDM kumiliitokset


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Jinhongda
Mallinumero:DN15-DN80
Certification:ISO & CE
Laippa vakionaDIN, ANSI, JIS, JIS10K, 150LB jne.
Mallin numeroFPT, BSPT
Käyttölämpötila-15 ~ +80 ℃ (erikois: -30 ~ +150 ℃ )
Minimitilausmäärä:1
Pakkaus tiedot:Sisäpakkaus on pahvikotelo ja ulkopakkaus puukotelo
Toimitusaika:Riippuu tietystä määrästä
Maksuehdot:siirrot ja remburssit
Supply Ability:10000 XNUMX yksikköä kuukaudessa
TUTKIMUS
Kuvaus

● Ruuvin kumiliitos kutsutaan myös kierteitetyksi kumiliitokseksi, iskunvaimentimeksi, iskunvaimentimen niveleksi, ruuvin pehmeäksi liitokseksi, ruuvin kumiputkiliitokseksi jne. Kierrekumiliitos koostuu elastisesta kumiliitoksesta, tasaisesta liikkuvasta liitosta, löysästä metallilaipasta tai kierteitetty putkilaippa, jota käytetään tärinän eristämiseen, melun vähentämiseen ja siirtymän kompensointiin.

● kierteinen kumilaajennusliitos on eräänlainen putkiliitos, jolla on korkea elastisuus, korkea ilmatiiviys, keskikestävyys ja säänkestävyys. Joustava kuminen laajennussauma koostuu sisäkumista, polyesterilangan vahvistuskerroksesta, ulkokumista ja komposiittikumiputkesta. Kierteitetyn kumin laajennusliitoksen joustava kumiliitos voi valita mitä tahansa sisä- ja ulkokumimateriaalia, kuten IIR, Cr, EPDM, NR, NBR jne. kumimateriaalien ulko- ja sisäkerrokset voivat olla erilaisia.

● Kierrekumin laajennusliitoksen runkokerros on kuitenkin valmistettu polyesterikankaasta ja vahvistuskerroksessa on teräsrenkaat. Siitä voidaan valmistaa happoa, alkalia, korroosiota, öljyä, lämpöä ja muita lajikkeita eri materiaalien mukaan, ja se voi mukautua erilaisiin väliaineisiin ja ympäristöön. On olemassa monenlaisia ​​kierteitettyjä kumilaajennusten laippamateriaaleja, mukaan lukien Q235, SS304 ja SS316.

QQ 截图 20221116150647

未命名-3

tekniset tiedot

Tekniset ehdot

EiOsaMateriaali
1elinNR,CR,IIR,NBR,FKM,EPDM
2Sisä- ja ulkokuminen kumiNR,CR,IIR,NBR,FKM,EPDM,PTFE
3Kehon ruhoNylon johto kangas
4VahvistusrengasMonisäikeinen kupariteräslanka
5Lankaliittohiiliteräs (Q235). Ruostumaton teräs (201,304,316 XNUMX XNUMX,)

Käytettävä lämpötila: -20 ℃ ~ +115 ℃

Sovellettava väliaine: vesi, merivesi, öljy, happo, alkali jne.

微 信 截图 _20221109165809

Huomautus:

Erikoisvaatimuksen mukaista tilausta varten kierreliitokset on tehtävä asiakkaiden piirustusten mukaan. Kierrestandardi voi olla PSPT, NPT jne. Kumirungon materiaali voi olla NR, EPDM, neopreeni, IIR, NBR FKM jne.

Sovellukset

Kierrekumiliitos koostuu sisä- ja ulkokumikerroksista, lankakerroksista ja lankarenkaista, jotka muodostetaan vulkanoimalla ja yhdistetään sitten metallilaippoihin tai rinnakkaisiin liitoksiin. Se on joustava osa, jota käytetään putkiliitännässä. Ylivoimaisen suorituskyvyn ja edistyneen tuotantoteknologian ansiosta sitä käytetään laajalti rakentamisessa, vesihuollossa ja viemäröinnissä, palosuojauksessa, vedenlämmityksessä, kemiantekniikassa, sähkövoimassa ja muilla aloilla. Tuotteen rungon pääraaka-aine on kumi, joka hyödyntää sen suurta joustavuutta, korkeaa ilmatiiviyttä, säänkestävyyttä ja säteilynkestävyyttä absorboidakseen putkilinjan tärinän aiheuttaman sivuttais-, aksiaali- ja kulmasiirtymän; Siksi putkilinjan tärinää ja melua voidaan vähentää ja lämpötilan muutoksen aiheuttamaa lämpölaajenemista ja supistumista voidaan kompensoida;

Ruuvikierrekumiliitoksella on hyvä kokonaisvaltainen suorituskyky, ja sitä käytetään pääasiassa pitkän ja lyhyen matkan putkistojen joustavaan liittämiseen teollisuudessa, kuten raakaveden ja jäteveden parantaminen ja siirto, vesihuolto ja kiertovesijäähdytys, metallurgia, lauhde, kemiallisten putkien kuljetus, petrokemia jäähdytys, laimennus jne. Korkean kulutuskestävyyden ansiosta kumi soveltuu myös hiukkasten, jauheiden ja höyryn kuljetukseen eri teollisuudenaloilla.

Kilpailuetu

Yrityksemme käyttää kumiliitosten valmistuksessa edistyneimpiä automaatiolaitteita, ja sillä on monen vuoden tuotantokokemus. Valvo tiukasti raaka-aineita ja tuotantoprosessia tuotantoprosessissa tuotteiden laadun varmistamiseksi. Tuotteita viedään Espanjaan, Venäjälle, Pakistaniin, Egyptiin, Vietnamiin, Malesiaan, Thaimaahan ja muihin maihin.

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat