kaikki kategoriat
Hitsattu metalliletku

304/ 316 ruostumattomasta teräksestä valmistettu taipuisa punottu metallihitsausletku


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Jinhongda
Vakio:ASTM, AiSi, DIN, EN, GB, JIS
Tyyppi:Hitsatut
materiaali:Ruostumaton teräs
Muuta:Ruostumaton teräs Aallotettu letku
Pakkaus tiedot:Pahvilaatikot tai puiset kotelot Ruostumattomasta teräksestä punottu hitsattu letku
Supply Ability:5000 metriä/metriä viikossa Ruostumattomasta teräksestä punottu hitsattu letku
TUTKIMUS
Kuvaus

Hitsatun aallotetun kompensaattorin edut ovat pehmeys, väsymiskestävyys, korkean paineen kestävyys, alhaisen lämpötilan kestävyys ja korroosionkestävyys. Sen käyttöikä on paljon pidempi kuin muuntyyppisten letkujen (kumiletku, muoviletku). Modernin teollisuuden kehittyessä alhaisia ​​lämpötiloja, korkeita lämpötiloja, korkeaa painetta ja korroosiota kestäviä aallotettuja metalliletkuja käytetään yhä enemmän. 304 hitsattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu aallotettu kompensaattori valitaan eri materiaaleista valmistettuun ruostumattomasta teräksestä valmistettuun aallotettuun kompensaattoriin. Lisää 304 terästä Ti estääksesi raerajakorroosiota. Sen käyttölämpötila on 430 °C - 900 °C. Aallotetun kompensaattorin etuna on kompakti rakenne, suuri kompensointi, pieni virtausvastus, nollavuoto ja pieni huoltotarve. 304-hitsatun ruostumattomasta teräksestä valmistetun aallotetun kompensaattorin lämpöputkiverkoston aksiaalinen, poikittais- ja kulmakompensaatio on tehokas ja lämpöjännitys on pieni, ja taivutus- ja puristuskestävyys voidaan saavuttaa ottamatta huomioon uppoamisen vaikutusta. Sillä on suuri kompensaatio ja pitkä käyttöikä. Kun toimenpiteitä toteutetaan paisuntaliitoksen eristämiseksi vedestä, suoraan haudattu aallotettu laajennussauma upotetaan kokonaan maahan, jolloin aallotetun liikuntasaumalla ja putkilinjalla on sama käyttöikä.

tekniset tiedot

微 信 图片 _202204151433554


微 信 截图 _20230211154105

Sovellukset

On kaksi tapaa asentaa pitkän matkan kompensointiputken paisuntalaitteiston putkiliitos, mukaan lukien laippaliitäntä ja hitsaus. Laippaliitäntä on kätevä ja nopea, ja hitsatulla asennusputkella on parempi korkeapaineenkestävyys. Hitsattu palkeen laajennusliitos, joka tunnetaan myös nimellä hitsattu palkeen kompensaattori, on yleispalje. Tuote koostuu palkeesta, kahdesta päätyputkesta ja muista komponenteista. Se absorboi putken aksiaalisen siirtymän ja kulmasiirtymän palkeen joustavan muodonmuutoksen kautta (myös pieni määrä vaakasuuntaista siirtymää), ja päätyputki joko hitsataan suoraan putkeen tai hitsataan laippaan ja liitetään sitten putken laippa. Liikuntaliitoksen pientä vetotankoa käytetään pääasiassa jäykkänä tukena kuljetuksen aikana tai tuotteen muodonmuutosta edeltävänä säädönä laakeritangon sijaan. Kaksoislaippainen käyttöliitos koostuu laipan löysästä holkkipaisuntaliitoksesta, lyhyestä putken laipasta, käyttöruuvista ja muista komponenteista, jotka voivat vähentää liittimen painetyöntöä (sokea levyvoima) ja kompensoida putken asennusvirhettä. Kaksilaippainen käyttöliitos ei voi absorboida aksiaalista siirtymää. Tämän laajennusliitoksen rakenne on hyvin yksinkertainen ja hinta erittäin alhainen, joten putkilinjan mahdolliset paikat tulisi asettaa etusijalle.

Kilpailuetu

1) Hyväksymme asiakkaan omia malleja ja OEM-suunnittelutilauksia.

2) Reittialue: DN4-800mm Käyttöpaine: PNO.6-32Mpa

3) Lämpötila-alue: -196 ℃ ~ 600 ℃

4) Ottaen huomioon arvokkaiden asiakkaidemme monipuoliset vaatimukset, tarjoamme laajan valikoiman joustavia metalliletkuja. Tarjottu letku voidaan räätälöidä arvokkaiden asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti myyjien lopussa. Erinomaisista ominaisuuksistaan ​​hyvin tunnettu asiakkaamme voi käyttää tätä valikoimaa meiltä taskuystävällisin hinnoin.

Asiakaskysymykset ja vastaukset
    Ei vastaa yhtään kysymystä!

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat